I Konińskie Konsultacje Polskiej Konfederacji Jiu Jitsu

W dniu 19.03.2022r. w Szkole Podstawowej nr 10 w Koninie – Gosławicach odbyły się I Konińskie Konsultacje Polskiej Konfederacji Jiu Jitsu zorganizowane dla ćwiczących w 4 konińskich klubach: AKAYAMA, BUSHIDO, KCJJ, SAMURAJ. W zajęciach ukierunkowanych przede wszystkim na aspekty programu egzaminacyjnego KYU, kombinacje technik oraz zasady walki jiu jitsu / grappling wzięło łącznie 60 ćwiczących.
Ponadto w trakcie naszej imprezy zebraliśmy produkty higieniczne, sanitarne oraz pieniądze w kwocie 472,66 zł na pomoc walczącej Ukrainie 🇺🇦 ARIGATO !! 🙇
Po konsultacjach odbyło się Walne zebranie sprawozdawcze członków PKJJ, podczas którego m.in. podsumowano dotychczasową działalność stowarzyszenia i przedyskutowano planowane, jeszcze w tym sezonie sportowym: zawody – Puchar Wiosny 9.04.2022r. i Ogólnokrajowe Seminarium Jiu Jitsu 11.06.2022r. 🥋

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”185″]